Young Residence 2 - Apartamente noi Iași

Despre noi

Don’t just build, create a lifestyle” este motto-ul care a însuflețit primul nostru proiect Young Residence, proiect ce s-a bucurat de un real succes, fiind vândut în totalitate și locuit.

Noul proiect
Young Residence 2 este amplasat în incinta complexului Young Residence, în zona Baza 3, o zonă complet dezvoltată și modernizată, care oferă acces rapid către mijloacele de transport în comun, dar și către universități, centre comerciale și hipermarketuri, centre de afaceri, farmacii, instituții spitalicești, unităti bancare. Accesul rapid și facil către centrul orașului face din Young Residence 2 cea mai bună investiție pentru tine și familia ta.

Proiectul vine în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de tipologii de apartamente, cu suprafețe utile variate și un nivel înalt de funcționalitate a spațiului.

Imobilul cuprinde 24 de apartamente cu o cameră și două camere, având regim de înălțime P+3E. Apartamentele se vor preda cu diverse pachete de finisare, în funcție de preferințele clienților.

Young Residence 2 vă propune locuințe moderne și confortabile la prețuri accesibile, respectând standardele de calitate, cu dotări moderne și de ultimă generație.

Proiectul se adresează persoanelor dinamice, care vor să locuiască într-o zonă comercială dezvoltată, aproape de toate punctele de interes ale orașului.